nieuws

Sint Franciscus Gasthuis wint Nationale Zorg Jaarprijs

Geen categorie

Het Sint Franciscus Gasthuis heeft de Nationale Zorg Jaarprijzen in de categorieën ‘Top Ziekenhuis Overall’ en ‘Topklinisch Ziekenhuis’ gewonnen. De Nationale Zorg Jaarprijzen worden jaarlijks toegekend aan bijzondere zorgprestaties in Nederland.

Sint Franciscus Gasthuis wint Nationale Zorg Jaarprijs

Met de uitreiking van deze prijzen stimuleert de Nationale Zorg Jaarprijs innovatie en ontplooiing van de zorgsector.

Bestuursvoorzitter Henk Gerla van het Sint Franciscus Gasthuis zegt: “Het feit dat ons ziekenhuis al jaren goed scoort op meerdere gebieden, zoals kwaliteit, gastvrijheid en patiënttevredenheid, geeft aan dat we met elkaar de goede koers hebben ingezet. We doen er alles aan om dit ook de komende jaren vast te houden.”

De winnaar van de categorie ‘Het leukste Ziekenhuis om bij te werken’ is het Justitieel Medisch Centrum in Den Haag. Het meest ‘bijzondere parel project’ is ParkinsonNet. In de categorie ‘Top vakgroep’ heeft het Diaconessenhuis Meppel gewonnen met haar afdeling cardiologie.

De prijzen zijn toegekend op basis van onderzoek en beoordelingen door zorgprofessionals, verschillende vakjury’s en zorgconsumenten in samenwerking met Dr. Yep, de ‘Michelingids’ voor de zorg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels