nieuws

Nominaties Horecava Innovation Award 2012

Geen categorie

De zestien genomineerden voor de Horecava Innovation Award, de prijs voor de beste innovatie in de branche, zijn bekend. In het oog springende trends bij de inzendingen: efficiency en gemak & duurzaamheid en beleving.

Nominaties Horecava Innovation Award 2012

De winnaars in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concepts & Co-Creation worden op 9 januari op de Horecava bekendgemaakt. Behalve de prijzen van de vakjury is er nu ook een publieksprijs. Op de Facebookpagina van de Horecava kan het publiek de favoriete innovatie aangeven.

De volgende producten zijn genomineerd.

In de categorie Food & Beverage:

Jos Poell, luxe bladerdeeg quichehapjes
Maxxium Nederland, likeurschuim Bols Foam
GRO Mushrooms, TerraBites
Sligro Food Group, Maison Niels de Veye, hartig concept

In de categorie Interior & Design:

Luyten Horeca, Smartbar
Hansgrohe, Ecostat Select, design thermosstaatkraan
Axko, Twisttable
Jas op Slot (JOS)

In de categorie Equipment & Services:

Rhima, Rhima Twin Start
Eijsink Afrekensystemen, bonVito Loyalty
Vanhoogenbemt, 3.0 Frietzak
Exceptionel, Press art citroenpers

In de categorie Concepts & Co-creation

Even Doen, #Twiner
IceWizard, IceFondue
Shoot my Food, Food Inspiration Talent Day
Eijsink ism BDO Accountants en Dyflexis, De Rendementscoach

Horecava, de vakbeurs voor horeca, catering en zorg, wordt van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari gehouden in Amsterdam RAI.

Kijk voor meer informatie over de producten en het jurycommentaar in de nieuwe editie van Gastvrije Zorg, die op 16 december verschijnt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels