nieuws

Actie: Maak kans op het boek SmaakVrienden

Geen categorie

De komende maand verloten we onder de abonnees van onze nieuwsbrief vijf exemplaren van het boek SmaakVrienden van Angélique Schmeinck. Het boek won op de Horecava nog de Horecava Innovation Award 2011 in de categorie Concept & Co-Creation.

Actie: Maak kans op het boek SmaakVrienden

Nog geen abonnee van de nieuwsbrief?
Alleen abonnees van de nieuwsbrief die iedere twee weken wordt verstuurd maken kans op een van de vijf exemplaren van het boek SmaakVrienden. Nog geen abonnee? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier

De winnaars van het kookboek zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Over SmaakVrienden
SmaakVrienden Groenten is het vijfde boek Angélique Schmeinck. Het boek laat zien hoe ingrediënten, bereidingen en technieken een smaakrelatie met elkaar hebben. In het boek wordt van 82 soorten groenten overzichtelijk weergegeven met welke ingrediënten ze goed combineren.

Het boek kan als inspiratiebron dienen voor instellingskoks. Schmeinck: “Ik wil instellingskoks inspireren, een methode aanbieden zodat ze in een oogopslag zien welke ingrediënten het best bij elkaar passen zodat ze creatief kunnen zijn met groenten.”

Meer informatie: www.smaakvrienden.nl en www.dejongehond.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels