nieuws

Finale ‘Het Beste Idee van ZGV’

Geen categorie

De wedstrijd ‘Het Beste Idee van ZGV’ is een groot succes. 212 ingezonden ideeën. 10 genomineerden. En uiteindelijk: de 3 beste ideeën van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Finale ‘Het Beste Idee van ZGV’

De finalisten bereiden zich inmiddels voor op de finale op donderdag 31 maart. Dan kiest de vakjury, waarin onder meer de burgemeester van Ede zitting heeft, samen met alle ziekenhuismedewerkers het beste idee dat daadwerkelijk in het ziekenhuis zal worden uitgevoerd. Alle 2900 medewerkers van het ziekenhuis konden meedoen en hun idee insturen. Een professionele vakjury en medewerkers van de stichting Het Beste Idee van Nederland beoordeelden de inzendingen. Het winnende idee wordt beloond met 1000 euro.

Genomineerde ideeën
Attentiepolsbandje: een polsbandje met een felle kleur voor patiënten waarbij extra alertheid nodig is op het moment dat er geprikt moet worden voor laboratorium en/of infuus.
Woffie: Gratis koffie en wifi in de wachtkamers, want steeds meer mensen hebben een smartphone, laptop, notebook of iPad bij zich, ook als zij het ziekenhuis bezoeken.
Informatiebord spreekuur: In iedere wachtkamer een digitaal informatiebord waarop precies staat hoe lang het spreekuur van de arts uitloopt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels