nieuws

Inschrijving Food Valley Award 2011 open

Geen categorie

Wie wint dit jaar de Food Valley Award 2011 met het meest innovatieve concept, product of proces? De stichting Food Valley start de zoektocht naar het meest onderscheidende initiatief op voedings(gerelateerd) gebied. Inschrijven of voordragen is vanaf nu mogelijk.

Inschrijving Food Valley Award 2011 open

De stichting Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agrifoodsector door ondernemerschap en kennis bij elkaar te brengen. Jaarlijks reikt de stichting Food Valley, onder veel media-aandacht, de Food Valley Award uit. De winnaar  onderscheidt zich op het gebied van innovatie, samenwerking en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Prijs
De winnaar van de Food Valley Award 2011 ontvangt een kunstwerk van de hand van Olav Slingerland, een certificaat, een promotiefilm van de innovatie, en een tweejarig gouden lidmaatschap van de Food Valley Society. Dit jaar zal de prijs voor de zevende keer worden uitgereikt. Wat de Food Valley Award voor eerdere winnaars en genomineerden betekent is te lezen op foodvalleyaward.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels