nieuws

V&VN-Zorgaward

Geen categorie

V&VN reikt ook dit jaar in het kader van de Dag van de Verzorging de V&VN Zorgaward uit. Verzorgenden, zorghulpen en helpers die binnen hun instelling een nieuw project succesvol hebben geïntroduceerd dat de cliënten, bewoners of patiënten ten goede komt, komen in aanmerking.

V&VN-Zorgaward

Met de uitreiking van de V&VN Zorgaward en de organisatie van de Dag van de Verzorging wil V&VN zorghulpen, helpers en verzorgenden motiveren om meer te halen uit hun vak. Daarnaast wil V&VN hiermee beroepsinhoudelijke discussies stimuleren, de beroepsidentiteit versterken en landelijke aandacht genereren voor deze bijzondere beroepsgroep.

Uitreiking
De V&VN Zorgaward wordt op 14 oktober 2011 uitgereikt tijdens de slotdag van de Dag van de Verzorging (de week van 10-14 oktober). De Zorgaward bestaat uit een vakjuryprijs en een publieksprijs. De prijzen zijn een Awardbeeld en € 500. Aanmelden kan tot 1 juni 2011 via het aanmeldformulier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels