nieuws

Felix Cohen nieuwe directeur Voedingscentrum

Geen categorie

Het Voedingscentrum heeft Felix Cohen benoemd tot directeur. Cohen was algemeen directeur van de Consumentenbond. Hij zal samen met adjunct-directeur Boudewijn Breedveld de directie vormen.

Felix Cohen nieuwe directeur Voedingscentrum

Een van de speerpunten van het Voedingscentrum zal zijn om consumenten nog effectiever te informeren over een gezonde en meer duurzame voedselkeuze. Hierbij wordt de komende jaren intensiever de samenwerking gezocht met (lokale) professionals en het bedrijfsleven. Felix Cohen (54) was van 1997 tot en met 2009 algemeen directeur van de Consumentenbond.

Tijdens deze periode was hij vicepresident van Consumers International, de internationale koepel van consumentenorganisaties. Felix Cohen: “Voeding en gezondheid zijn erg belangrijk voor mensen. Daarbij speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Tussen alle zin en onzin over voeding is er een behoefte aan eerlijke en betrouwbare informatie. Daarom ben ik blij om bij het Voedingscentrum te mogen werken.“

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels