nieuws

Overal een vers kopje koffie: Coffee to You

Geen categorie

Met de nieuwe Coffee to You koffietrolley/buffetwagen biedt Douwe Egberts in samenwerking met temp-rite international een mobiele koffievoorziening waarmee ziekenhuizen en zorginstellingen hun gasten overal kunnen voorzien van een vers kopje koffie, thee of soep.

Overal een vers kopje koffie: Coffee to You

Of het nu aan bed, in de wachtkamer of in de polikliniek is, of voor het personeel in bijvoorbeeld vergaderkamers, nu kan overal – ter plekke- verse koffie worden gezet. Doordat de trolley tevens te gebruiken is als buffetwagen, kan er veel tijd bespaard worden.

Meer service en tevreden patiënten met de Coffee 2 You
Service, gastvrijheid en efficiëntie zijn erg belangrijk in de zorg. Ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen zich met de Coffee to You onderscheiden door het aanbieden van een kwalitatieve kop Douwe Egberts koffie op elke gewenste plek en in elke gewenste variatie (in plaats van koffie uit thermoskannen ook cappuccino met echte melk, espresso, café au lait, cappuccino, thee en soep) aan te bieden. Met de Coffee to You kan bovendien tijd en geld worden bespaard, doordat er minder vaak heen en weer gelopen hoeft te worden (met koffiekannen), de trolley ook geschikt is als buffetwagen (er is geen aparte koffieronde meer nodig omdat buffet en koffieronde gecombineerd kunnen worden) en er minder koffie weggegooid hoeft te worden (u zet altijd een vers kopje koffie/er blijven geen halve kannen over). Omdat u met de Coffee to You kwalitatieve koffie aanbiedt zoals gasten gewend zijn in horecagelegenheden, kan er een extra inkomstenstroom gegenereerd worden door het eventueel betaald aanbieden van koffie.

De Coffee to You is er in 3 varianten: een scherp geprijsd basismodel (zonder elektronische aandrijving en koeling: te gebruiken als dranken-/snackwagen), en twee modellen met koeling en elektronische aandrijving (middelgroot en groot) die ook uitstekend als buffetwagen te gebruiken zijn. De Coffee to You van Douwe Egberts en temp-rite international draagt bij aan de servicegerichtheid en uitstraling van een zorginstelling/ziekenhuis, het welbevinden van de patiënt en aan tijd-/kostenbesparing.

Meer informatie over Coffee 2 You in uw zorginstelling? Vul het formulier in.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels