nieuws

Genomineerden Koks! Innovatie Trofee bekend

Geen categorie

De negen genomineerden voor de Koks! Innovatie Trofee zijn bekend. Er zijn drie categorieën. De winnaars worden op 13 september bekendgemaakt tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn.

Genomineerden Koks! Innovatie Trofee bekend

Het niveau van de (31) inzendingen was dit jaar opmerkelijk hoog, zegt juryvoorzitter Nelleke Meinders van BGP Opleidingen. “Er zitten veel echte innovaties tussen die daadwerkelijk iets toevoegen. Je merkt aan alles dat de Koks! Innovatie Trofee die nu voor de vierde keer plaats vindt, steeds meer begint te leven..”
De genomineerden in de categorie Concept & Management zijn: bake-off aan bed, Panesco, koelcontainers voor afdelingen, Holland Foodservice, en het 10-plaks-belegconcept  van Zwanenberg. De genomineerden in de categorie Apparatuur zijn: VarioCooking Center, Frima Benelux, magnetische mesbeschermers, Homeij, en ‘Nutri-Pulse kookt revolutionair anders’ van Nutri-Pulse.
De genomineerden in de categorie Food & Beverage zijn: ‘Minder vet en toch lekker’ ,CSM Benelux, jus in vlokken, Nestlé Professional, en duurzaam gerookte vis  van Vishandel Almelo.
Uit de drie categoriewinnaars wordt een totaalwinnaar gekozen. Verder is er een publieksprijs. Op www. www.innovatietrofee.nl kan tot 13 september een stem worden uitgebracht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels