nieuws

Nieuwe webshop met glutenvrij voedsel

Geen categorie

Kamterra Foods heeft een nieuwe webshop ontwikkeld. De website is gericht op de snelgroeiende vraag naar glutenvrije voedselproducten voor mensen met de darmziekte Coeliakie.

Nieuwe webshop met glutenvrij voedsel

De online winkel biedt een selectie van glutenvrije producten, waaronder veel geïmporteerde merken die nergens anders in Nederland beschikbaar zijn.

Volgens eigenaresse Kamilla Oribabor groeit de vraag naar deze producten snel. ‘Een groeiend besef van Coeliakie lijdt tot een toenemend aantal mensen dat zich laat testen en uiteindelijk gediagnosticeerd worden. Vanaf dat moment moeten deze mensen een streng glutenvrij dieet volgen,’ zegt Oribabor.

Coeliakie is een chronische darmaandoening die zich kenmerkt door een aangeboren glutenintolerantie. Een onaangepast dieet leidt tot een beschadiging van het darmslijmvlies. ‘Ik ben ook glutengevoelig, dus ik weet hoe belangrijk het is om een wijde keuze aan voedzame, glutenvrije producten te hebben om gezonde maaltijden en heerlijke desserts te kunnen maken. Dat is wat ik mijn klanten aanbied,’ zegt de eigenaresse.

De website is meertalig en verstrekt de informatie in het Engels, Nederlands, Duits en Frans.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels