nieuws

Enkco Foodservice introduceert Culifrost Boerenkaassoufflés

Geen categorie

Encko Foodservice introduceert Culifrost Boerenkaassoufflés. “Je hebt kaas en je hebt kaas. Dat weet u ook. Het summum van kaas is natuurlijk échte boerenkaas. Gemaakt door Hollandse koeien die buiten grazen en fris gras eten.”

Enkco Foodservice introduceert Culifrost Boerenkaassoufflés

“Die lekkere boerenkaas, met die kenmerkende volle smaak van het land en gemaakt op de boerderij, stopt Culifrost in de nieuwe Boerenkaassoufflés”, aldus de leverancier. Culifrost heeft ook kaassoufflés met echte Goudse kaas in het assortiment. “Voor iedere smaak wat wils.” Via info@encko.nl is een gratis proefdoos aan te vragen.

Meer informatie: www.enkco.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels