nieuws

Honig Professional introduceert nieuwe soepen

Geen categorie

Honig Professional introduceert drie nieuwe drogesoepassortimenten. De soepen zijn bereid met natuurlijke ingrediënten en smaken als versgemaakte soep. Ze zitten in een nieuwe, hersluitbare en stapelbare verpakking. Zo is er het PureBasics assortiment: een volgens de leverancier heerlijke basissoep met een natuurlijke smaak, die leverbaar is in tien smaken.

Honig Professional introduceert nieuwe soepen

“Een ideale basissoep zonder garnituur, zodat u uw eigen soep kunt creëren.” Het uit 28 smaken bestaande ReadySpecials assortiment wordt gekenmerkt door rijkgevulde soepen met een natuurlijke smaak. “Deze zijn helemaal áf en smaken alles behalve naar soep uit een pakje.” De derde noviteit is het EasyStandards assortiment: klassieke soepen met een natuurlijke smaak, die desgewenst zelf kunnen worden verrijkt. Ook deze soepen zijn in 28 smaken leverbaar.

Een proefpakket is aan te vragen via de website www.honigprofessional.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels