nieuws

IceWizard wint Horecava Innovation Award 2012

Geen categorie

Met het concept IceFondue heeft het bedrijf IceWizard uit Leiden de Horecava Innovation Award 2012 gewonnen. Met IceFondue kunnen gasten aan tafel ijstapas maken in stikstof van min 196 ˚C.

IceWizard wint Horecava Innovation Award 2012

De jury noemde het concept “een bijzondere beleving”, en ziet in IceFondue een verrassende en vernieuwende variatie op de traditionele vorm van fondue. De ijstapas ontstaan door vers fruit door vruchten- of chocodips te halen en die vervolgens vijf seconden in een fonduepan met stikstof te houden.

De winnaar kreeg ook een cheque van €5.000 voor marketing- en communicatie- ondersteuning door het bureau HarverPro in Oudewater.

Verder reikte de beurs voor het eerst een publieksprijs uit. Via een speciale Facebook- pagina konden mensen hun stem uitbrengen. De Rendementscoach (systeem voor complete integratie van boekhouding, afrekensysteem en personeelsplanning) van Eijsink, BDO Accountants en Dyflexis, ontving de meeste stemmen.

Voor de overige winnaars, bezoek de website van de Horecava.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels