nieuws

Jubileumeditie Biovak vandaag van start

Geen categorie

In de IJselhallen in Zwolle begint vandaag de vijfde editie van de vakbeurs Biovak. Het is de belangrijkste Nederlandse beurs van en voor de biologische sector.

Jubileumeditie Biovak vandaag van start

Op de beursvloer staan onder andere landbouw- , zuivel-, en vleesproducten,  veevoer, wijn, en landbouwmachines uitgestald. Voor de bezoekers worden verschillende workshops, presentaties en praktijkrondleidingen georganiseerd. Ook is de Biovak een evenement met proeverijen, demonstraties en kennisuitwisseling.

Deelnemers aan het Horeca congres krijgen vijf verschillende workshops aangeboden. De combinatie van lekker en gezond eten en milieu- en natuurvriendelijke streekproducten vormt de rode draad tijdens dit congres. Lasca ten Kate (Stichting De Mooie Maaltijd) en Edwin de Vries (Medisch Spectrum Twente), zijn twee van de sprekers tijdens de workshop ‘Vernieuwde Ketenaanpak’, op donderdag 19 januari. Hier is de ketengerichte aanpak van een meer biologische horeca het gespreksonderwerp.

De Biovak 2012 gaat vandaag om 14:00 van start en sluit om 22:00. De tweedaagse beurs is donderdag om 11:00 geopend en wordt om 21:00 afgesloten. Kijk hier voor meer informatie en het volledige programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels