nieuws

Kennisbijeenkomst Gastvrije zorg

Geen categorie

In het Woonzorgcentrum Padua in Tilburg presenteert het ZorgGilde op donderdag 9 februari
haar eerste kennis- en netwerkbijeenkomst. Het centrum in Tilburg was in 2009 winnaar van de Gastvrijheidszorg Award.

Kennisbijeenkomst Gastvrije zorg

Het ZorgGilde is een netwerk van en voor professionals in gastvrije zorg. Gasten van deze bijeenkomst krijgen inzicht in de wijze waarop in Padua inhoud is gegeven aan gastvrije zorg, door zowel Raad van Bestuur, directie, manager zorg, teamleider horeca als medewerkers

Padua stelt niet alleen haar kennis beschikbaar op het gebied van de gevolgde strategie en tactiek, maar belicht ook de dagelijkse uitvoering en de financiële zaken. Gastheer is Kees Theeuwes, voorzitter van het ZorgGilde en directeur van De Wever, waaronder Padua ressorteert.

Leden van het ZorgGilde hebben onbeperkt gratis toegang. Niet-leden betalen €195. Inschrijven kan op de website van het ZorgGilde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels