nieuws

temp-rite komt met vernieuwde Temp-Futura lijn

Geen categorie

temp-rite International presenteert de vernieuwde Temp-Futura lijn. Met deze geëvolueerde Temp-Futura 400NG wagen (New Generation) sluit temp-rite aan bij de huidige maatschappelijke discussie over verduurzaming betreffende verspilling van voeding en kostenreductie. De TF400NG is standaard uitgerust met een besturingspaneel met de mogelijkheid om HACCP en was te registeren en uit te lezen.

temp-rite komt met vernieuwde Temp-Futura lijn
picture 009

Grootste vernieuwing is de versie met de actieve koeling. “Bij deze zogenoemde statische koeling is de verdamper ingeschuimd in de wanden voor meer efficiëntie, duurzaamheid en hygiëne”, aldus de leverancier. “Bovendien hangt de koeling bij deze evolutieversie onderaan de wagen voor een beter zwaartepunt, een ergonomisch voordeel bij (extern) transport. Voorts is het compleet nieuwe ontwerp uitgevoerd in hoogwaardig kunststof waardoor de wagen lichter is, er aantrekkelijker uitziet en eenvoudiger is schoon te houden. Tot slot is het interieur voortaan ter keuze uit te voeren in zowel euro als gastronorm.”

Meer informatie of een proefplaatsing: www.temp-rite.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels