nieuws

Vakmedianet woensdag op de Horecava 2012

Geen categorie

B+B Vakmedianet zal woensdag op de Horecava de resultaten bekendmaken van een eigen onderzoek naar de wijze waarop zorginstellingen en ziekenhuizen omgaan met de multiculturele samenleving.

Vakmedianet woensdag op de Horecava 2012

De gegevens zijn afkomstig van de audits voor ‘Gastvrijheidszorg met Sterren 2011’, waaraan 200 managers en cliëntenraden van zorgcentra hun medewerking hebben verleend. De data uit de Zorgmonitor van afgelopen december, waar 212 voedingsexperts aan meewerkten, zijn ook gebruikt in het onderzoek.

Anne-Rose Abendanon, Programmamanager Interculturalisatie van Cordaan, is aanwezig om onder andere iets vertellen over de geschiedenis van de multiculturele zorg. Abendanon was in 2011 één van de genomineerden voor de prijs van etnisch vrouwelijke manager van het jaar.

De seminar van Vakmedia vindt plaats op woensdag van 13:00 tot 13:30 bij het innovatie plein in hal 5.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels