nieuws

Zuivelhoeve komt met assortiment voor feestdagen

Geen categorie

Zuivelhoeve heeft een feestassortiment samengesteld voor de komende feestdagen onder het motto Iedere feestdag een ander toetje! “Onze bavarois feestcoupes zijn beschikbaar in vijf verrassende smaken waaronder een heerlijke frisse Yoghurt Bosvruchtenbavarois met Bosvruchtensaus en een mooie decoratie”, meldt de zuivelleverancier.

Zuivelhoeve komt met assortiment voor feestdagen

Zuivelhoeve heeft voor Pasen, Koninginnedag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en het EK Voetbal een toetje. Het volledige assortiment, de specificaties en besteltermijnen zijn te vinden op de website: www.zuivelhoeve.nl. De feestcoupes zijn te bestellen via de groothandel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels