nieuws

Inschrijving Gastvrijheidszorg met Sterren geopend

Geen categorie

Ziekenhuizen, verpleeghuizen en GGZ-instellingen die mee willen doen aan Gastvrijheidszorg met Sterren 2013 kunnen zich vanaf nu inschrijven. Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van gastvrijheid in de Nederlandse zorg.

Inschrijving Gastvrijheidszorg met Sterren geopend

Deelname aan Gastvrijheidszorg met Sterren bestaat uit een audit via online vragenlijsten, bestemd voor management en cliëntenraden. Daarna volgt een bezoek door twee auditeurs die een uitvoerige rapportage maken. Iedere zorginstelling in Nederland kan meedoen en maximaal vijf sterren verwerven. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Ede, het grootste congres in de Nederlandse zorg.

Alle deelnemers krijgen een vermelding in de Gastvrijheidszorg Sterrengids, een kwaliteitsgids voor eten, drinken, wonen, ambiance en service in de zorg.  Ook krijgen zorginstellingen een muurschild met daarop het aantal verworven sterren en het logo van Gastvrijheidszorg met Sterren.

Zorginstellingen kunnen zich inschrijven via de website van Gastvrijheidszorg met Sterren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels