nieuws

Kwartetspel over Healing Environment

Geen categorie

Satelliet Meubelen heeft een kwartetspel ontwikkeld waarin alle facetten van Healing Environment aan de orde komen. Hiermee wil Satelliet het begrip Healing Environment op een toegankelijke manier bespreken.

Kwartetspel over Healing Environment

Het kwartetspel bestaat uit acht onderwerpen, zoals licht, lucht, gevoel en veiligheid. Aan elk onderwerp zijn vier praktische tips verbonden voor het interieur in verzorgings- en verpleeghuizen of ziekenhuizen. Healing Environment is een concept dat er vanuit gaat dat een prettige leefomgeving direct bijdraagt aan een goede gezondheid. Het kwartetspel van Satelliet is ontwikkeld naar een idee van interieurarchitect Maarten de Regt.

“Bij de totstandkoming van een interieur zijn veel partijen betrokken, zoals het bestuur, de bewonerscommissie en de architect”, zegt woordvoerder Pim Schreurs, account manager Zorg bij Satelliet. “Voor die partijen is dit spel bedoeld. We willen op deze manier een ondersteunende rol spelen bij die belangrijke discussie over interieurs in de zorg en de bijdrage van Healing Environment.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels