nieuws

Bergman Clinics tekent contract met CuliCare

Geen categorie

Bergman Clinics Naarden en CuliCare Catering hebben een contract ondertekend voor de levering van stoommaaltijden van CuliSteam, één van de merken van CuliCare Catering in Emmeloord dat dit jaar werd gelanceerd.

Bergman Clinics tekent contract met CuliCare

CuliSteam heeft een keuze van ruim honderd maaltijden, waaronder à la carte dagmenu’s en kindermenu’s. Het aanbod varieert aan de hand van de vier seizoenen. CuliSteam maakt gebruik van vers geteelde groenten die afkomstig zijn van erkende leveranciers. Verpleegkundigen of afdelingsassistenten kunnen de maaltijden à la minute op de afdeling bereiden.

“Door de bereiding met stoom staan onze cliënten verrast van de versheid van de maaltijd”, zegt Astrid Posthouwer, clinic manager bij Bergman Clinics, een instelling voor medisch specialistische zorg. “Ook houden wij de kosten laag, enerzijds in de investering van bereidingsapparatuur, anderzijds de besparing op arbeidskracht. Er wordt bespaard op energie en ruimte en het sterk verminderen van verspilling, een actueel probleem waar veel collega- zorgaanbieders oplossingen voor zoeken.”

Op de foto: Astrid Posthouwer van Bergman Clinics en Willem de Boer, directeur CuliCare Catering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels