nieuws

Nominaties Horecava Innovation Award 2013 bekend

Geen categorie

De nominaties voor de dertiende Horecava Innovation Award zijn bekend. De jury heeft uit ruim 110 inzendingen 16 genomineerden benoemd die kans maken op een Innovation Award.

Nominaties Horecava Innovation Award 2013 bekend

De nominaties zijn verdeeld over vier categorieën: Food & Beverage, Interior & Design, Equipment & Services en Concepts & Co-Creation. De vier categoriewinnaars worden op 7 januari bekendgemaakt tijdens het openingsprogramma van Horecava 2013. Zij maken tevens kans op de prestigieuze overall award. Alle nominaties zijn te bewonderen op de themawereld INNOVEER!, tijdens de komende Horecava, van 7 tot en met 10 januari 2013 in Amsterdam RAI. Vanaf begin december kan het publiek via de Facebookpagina van de Horecava stemmen op zijn of haar favoriete innovatie. De publieksprijs zal tijdens de Horecava worden uitgereikt.

Het lager aantal inzendingen in vergelijking met editie 2012 (ruim 160) wijdt de jury aan de investeringen die gemoeid zijn met het ontwikkelen van innovaties, die onder de huidige economische omstandigheden steeds meer onder druk staan. Wat deze editie verder opvalt, is de aandacht voor duurzaamheid.

De dertiende Horecava Innovation Award wordt mede opgedragen aan initiator en juryvoorzitter Karel de Vos (53) die op 15 september onverwacht overleed aan de gevolgen van hartfalen.

Kijk hier voor de volledige lijst met genomineerden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels