nieuws

ThermoMitter: de nieuwste generatie handthermometers

Geen categorie

Gullimex introduceert binnenkort de ThermoMitter, een digitale voedselthermometer geschikt voor toepassing in de grootkeuken, detailhandel en voedingsmiddelenindustrie. Kortom: overal waar dagelijks temperatuur wordt gemeten om te voldoen aan de HACCP-verplichtingen.

ThermoMitter: de nieuwste generatie handthermometers

Met de ThermoMitter zijn deze handmatige metingen volledig gedigitaliseerd. Ze worden meteen draadloos verstuurd en opgeslagen op een persoonlijke website. Hier zijn de metingen 24 uur per dag online in te zien. U voldoet altijd aan de volgens HACCP verplichte rapportage.

Het instrument is vanaf 2013 leverbaar en verkrijgbaar met een insteekvoeler of een combinatie van een infrarood- en insteekvoeler. De ThermoMitter is compatibel met ons draadloze TempWeb-systeem voor continue registratie en bewaking van koel- en vriescellen, werk- en opslagruimtes, transport etc. TempWeb waarschuwt per sms of e-mail bij overschrijding van een ingestelde limiet.

De ThermoMitter werd door de vakjury van de Horeca Expo in België al beloond met de Innovation Award Equipment.

Kijk voor meer informatie op www.gullimex.nl/thermomitter

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels