nieuws

Winnaars Food Hospitality Business Awards bekend

Geen categorie

W&G Groep, Huuskes, Unilever Food Solutions en Rational zijn de winnaars geworden van de Food Hospitality Business Awards 2012. De vier producenten zijn in hun eigen categorie door zorginstellingen het best beoordeeld.

Winnaars Food Hospitality Business Awards bekend

De vier mochten de awards in ontvangst nemen vanwege hun prestaties op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. De awards werden uitgereikt tijdens het Food Hospitality College in De Lindenhof in Delft.

In de categorie Vers behaalde W&G Groep de hoogste gemiddelde score en in de categorie Maaltijden & Maaltijdcomponenten kreeg Huuskes gemiddeld de beste beoordeling. Unilever Food Solutions mocht de award in de categorie Kruidenierswaren in ontvangst nemen en in de categorie Apparatuur was de hoogste gemiddelde beoordeling voor Rational. AKB Bert Muller heeft de Publieksprijs in de wacht gesleept, een nieuw onderdeel ten opzichte van de eerste editie van de awards vorig jaar.

In totaal hebben de deelnemers aan het onderzoek, professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken binnen de zorg, ruim 1600 beoordelingen gegeven aan producenten die actief zijn in de zorg.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels