nieuws

Een dag voor gastvrijheidsmedewerkers

Geen categorie

De VHVG, Vereniging voor Food & Hospitality Management organiseert op vrijdag 22 maart haar tweede landelijke congres voor de gastvrijheidsmedewerker. De dag heeft als thema ‘Gastvrijheid, een sprookje of realiteit.’

Een dag voor gastvrijheidsmedewerkers

Volgens de VHVG, Food & Hospitality Management vragen de veranderingen in de zorg veel van de medewerkers in gastvrijheid en de wijze waarop zij met het vak omgaan. De vereniging wil daarom een blijvend platform bieden waar kennisuitwisseling en het delen van ervaringen centraal staan.

“Gastvrijheid moet bij zorgmedewerkers in de genen zitten”, zegt VHVG-secretaris Bob Mulder. “Maar niet iedereen is ervan doordrongen dat gastvrijheid een heel realistisch onderdeel is van het dagelijkse werk in de zorg. Dat geldt voor medewerkers én patiënten. ‘Niet zo overdreven, doe maar gewoon’, denken ze. Wij zeggen: doe meer met gastvrijheid, maak er iets moois van. Een sprookje bijna. Vandaar het thema Gastvrijheid, sprookje of realiteit.”

Het congres voor de gastvrijheidsmedewerkers vindt plaats in CineMec Ede van 10:00 tot 17:00. Bezoekers kunnen luisteren naar lezingen van gerenommeerde sprekers en in de pauzes het beursplein bezoeken. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels