nieuws

Eerste hulp bij Zorg-ondernemen

Geen categorie

In het Groene Paviljoen in Baarn vindt op 31 januari 2013 het GGZ-event Eerste hulp bij Zorg-ondernemen plaats. Het evenement richt zich op zorgprofessionals werkzaam binnen het Facilitair Bedrijf van GGZ-instellingen.

Eerste hulp bij Zorg-ondernemen

Door middel van workshops vanuit vijf verschillende invalshoeken over ondernemen binnen de zorg krijgen bezoekers inspiratievolle ideeën aangereikt om de volgende dag mee aan de slag te gaan. Sprekers, de ‘hulpverleners’, zijn onder andere Hans Blokzijl, de ondernemer achter het Bomencentrum en Het Groene Paviljoen en Nils Roemen, initiatiefnemer van onder meer Durftevragen en Waarmakerij.

Er worden tevens twee workshops verzorgd. Arjan in ’t Veld, oprichter van Bureauvijftig, houdt een workshop over efficiënte oplossingen op de werkvloer van de instelling en Bas Blekkingh, oprichter van Authentiek Leiderschap behandelt de ontwikkeling van leiderschap.

Er zijn geen kosten verbonden aan het evenement. Kijk voor meer informatie op www.ontmoetingeninspiratie.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels