nieuws

Groenhuysen opent steunpunt in Stampersgat

Geen categorie

Zorgorganisatie Stichting Groenhuysen opent op 1 maart een steunpunt voor ouderen in Stampersgat, Noord-Brabant. Het steunpunt moet senioren helpen om zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te kunnen blijven wonen.

Groenhuysen opent steunpunt in Stampersgat

Het steunpunt gaat activiteiten aanbieden en er is een medewerkster ouderenwerk beschikbaar. De activiteiten lopen uiteen van kaarten en bewegen voor ouderen tot creatieve projecten en ritmisch bewegen. Bij het steunpunt kunnen ouderen daarnaast met al hun vragen terecht. Voor het bezoeken van het steunpunt is geen indicatie van het CIZ nodig (het Centrum indicatiestelling zorg).

Op donderdag 1 maart 2012 houdt het steunpunt Stampersgat van 09.00 tot 20.00 open huis. Bezoekers kunnen direct zich inschrijven voor activiteiten of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. Daarnaast is er meer informatie verkrijgbaar over de overige diensten van Stichting Groenhuysen.

Stichting Groenhuysen is een zorgorganisatie in de regio Roosendaal, met verschillende centra voor wonen en zorg en regionale behandelcentra, een thuiszorgorganisatie en een eigen werving- en selectiebureau.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels