nieuws

Parade met Willeke Alberti langs locaties WZH

Geen categorie

Bewoners, familie, mantelzorgers en medewerkers van WoonZorgcentra Haaglanden kunnen de komende maanden genieten van de ‘WZH Parade’, een feestelijk evenement met onder andere Willeke Alberti, een Dixieband en Care Clowns.

Parade met Willeke Alberti langs locaties WZH

De stoet met artiesten trekt tot en met juni langs alle dertien woonzorgcentra van WZH en verzorgen de hele dag optredens en activiteiten. Er zijn lekkernijen te verkrijgen en er is ook vermaak voor de kleinkinderen. WZH Prinsenhof in Den Haag was afgelopen zaterdag het toneel van het eerste optreden van de WZH Parade.

De parade wordt georganiseerd in het kader van de gastvrijheidstrainingen die alle 2500 medewerkers van WZH de komende twee jaar zullen doorlopen. Met het traject ‘GastVriendelijk WZH’ moeten de medewerkers bewuster gemaakt worden van hun gedrag en de centrale rol van de wensen van cliënten en hun familie. WZH is van mening dat het welzijn van cliënten verder gaat dan de zorg aan het bed of de sfeer in het restaurant. Een positieve beleving draait voor een groot deel om gedrag en service, aldus de organisatie.

 

Foto: Nikki Vader

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels