nieuws

Veel deelnemers Open Dag van Zorg en Welzijn

Geen categorie

Bijna 1250 zorg- en welzijnslocaties openen hun deuren tijdens de twaalfde Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 17 maart. Meindert Schmidt van RegioPlus geeft woensdag 14 maart het officiële startschot tijdens de opening van de Amsterdamse beurs.

Veel deelnemers Open Dag van Zorg en Welzijn

Organisaties in het hele land geven belangstellenden tijdens de open dag de gelegenheid om kennis te maken met de mensen, werkzaamheden en instanties in de zorg. Veel organisaties doen ook de deuren van de keuken open voor een kijkje achter de schermen. Tijdens de open dag kunnen bezoekers tevens informatie winnen over beschikbare banen, stageplekken of vrijwilligersfuncties.

Veel bekende Nederlanders zetten zich in voor de open dag, onder wie André van Duin, Leontien van Moorsel en Chazia Mourali. De Open Dag van Zorg en Welzijn is een initiatief van RegioPlus en wordt georganiseerd met de subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS). In 2011 bezochten ruim 600.000 bezoekers de open dag. Kijk voor meer informatie op de website van de Open Dag van Zorg en Welzijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels