nieuws

Viersterrenhotel voor ziekenhuispatiënten

Geen categorie

Patiënten van het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden kunnen straks bijkomen in een viersterrenhotel naast het ziekenhuis. BrabantZorg, Bernhoven en revalidatieorganisatie Tolbrug willen daar optimale zorg gaan verlenen aan herstellende gasten.

Viersterrenhotel voor ziekenhuispatiënten

Het luxueuze hotel is een antwoord op de stijgende zorgkosten en biedt de patiënten een prettige omgeving om te herstellen. De naam van het hotel is Udens Duyn, zal 76 kamers tellen en komt te staan op het terrein langs de rondweg van Uden waar nu ook het nieuwe onderkomen van ziekenhuis Bernhoven wordt gebouwd.

“Udens Duyn is een nieuw soort herstelomgeving voor mensen die geen intensieve verpleging meer nodig hebben en in de laatste fase van hun herstel zitten”, legt hotelmanager Gerlof Menkveld uit. “Het hotel voldoet op een aangename manier aan hun behoeften en levert tegelijkertijd een belangrijk aandeel aan de snelheid van herstel. En daarmee aan een snelle doorstroming in de zorg.” Naar verwachting kan Udens Duyn in de nazomer van 2013 de eerste gasten ontvangen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels