nieuws

Samenwerking Holland Food Service en Stichting Wassenaar Zorgverlening

Geen categorie

Holland Food Service gaat het totaalpakket van eten en drinken verzorgen voor Stichting Wassenaar Zorgverlening (SWZ). De twee partijen zijn vorige week een contract aangegaan over de levering van ongeveer 350 verse maaltijden per dag.

Samenwerking Holland Food Service en Stichting Wassenaar Zorgverlening

Binnen een paar jaar zal SWZ op haar locatie Willibrord nieuwbouw plaatsen en kleinschalig woningen introduceren. Holland Food Service zal in samenwerking met SWZ hiervoor een nieuw maaltijdconcept ontwikkelen. Samen met een projectmanager van HFC is het restaurant van locatie Willibrord opnieuw ingericht en is de organisatie omgeschakeld van koken naar voornamelijk inkopen. Volgens de beide partijen bevalt de nieuwe werkwijze zowel de medewerkers als cliënten erg goed.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels