nieuws

25.000 euro voor het Lievensberg ziekenhuis

Geen categorie

Het Lievensberg Ziekenhuis en het technische bedrijf Cofely hebben tijdens de jaarlijkse sponsorgolfdag ruim 25.000 euro ingezameld voor de stichting Vrienden van Lievensberg. Het ziekenhuis gebruikt de opbrengst voor projecten die het verblijf van patiënten aangenamer maken.

25.000 euro voor het Lievensberg ziekenhuis

De 25.000 euro werd ingezameld tijdens de zevende editie van de sponsorgolfdag op Steenhoven Country golfclub in Postel. Het ziekenhuis wil het met geld de patiënten verwennen. Zo ontving de polikliniek voor pijnbestrijding twee relaxfauteuils voor patiënten en werd de dialyseafdeling verschillende kunstwerken rijker.

Met 367 bedden behoort het Lievensberg Ziekenhuis tot één van de middelgrote streekziekenhuizen in Nederland. Stichting Vrienden van Lievensberg is opgericht om het verblijf van patiënten, hun familie en vrienden te veraangenamen. Zij zorgt ervoor dat projecten worden gerealiseerd die niet door het ziekenhuis zelf gefinancierd kunnen worden, zoals de huiselijke inrichting van dagverblijven, de kindvriendelijke inrichting van wachtkamers in de polikliniek en de aanschaf van audiovisuele apparatuur voor verschillende afdelingen. Cofely is sinds vier jaar als hoofdsponsor medeorganisator van het jaarlijkse golftoernooi.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels