nieuws

Bloemen voor zorgverleners

Geen categorie

Zorgportaal Rijnmond start deze maand met de actie ‘Mijn zorgverlener verdient een bloemetje’. Inwoners van de regio Rijnmond die erg tevreden zijn over hun huisarts, fysiotherapeut, verpleegkundige of andere zorgverlener kunnen hem of haar laten belonen met een bos bloemen.

Bloemen voor zorgverleners

Elke maand krijgt een genomineerde die voor een patiënt van grote waarde is (geweest) een bos bloemen.Met deze actie wil Zorgportaal Rijnmond de hardwerkende zorgverleners een steuntje in de rug geven. “In het nieuws gaat het vaak over de kosten van de zorg en over wat er misgaat, maar veel zorgverleners leveren gewoon goed werk. Daarvoor mogen ze best bedankt worden”, aldus het persbericht.

Inwoners van de regio Rijnmond die hun zorgverlener willen bedanken, kunnen een e-mail sturen naar redactie@zorgportaalrijnmond.nl. Hierin vermelden ze de naam van hun zorgverlener, de instelling of organisatie waar hij of zij werkt en uiteraard hun motivatie. Deelnemers kunnen ook de naam en hun motivatie op Twitter plaatsen met #zprbloemetje.

Nominaties uit alle sectoren van de zorg zijn welkom. Op 1 juni staat op de website van Zorgportaal Rijnmond welke zorgverlener als eerste een bos bloemen ontvangt en waarom.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels