nieuws

Mini Masterclass in Reinier de Graaf

Geen categorie

In het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft kunnen geïnteresseerden binnenkort een kijkje nemen achter de schermen. Het ziekenhuis organiseert op woensdagavond 6 juni mini masterclasses over verpleging en carrièremogelijkheden.

Mini Masterclass in Reinier de Graaf

De mini masterclasses gaan over verpleegkundige handelingen en ontwikkelingen op de Spoedeisende Hulp en de afdelingen traumatologie, neurologie en cardiologie van het Reinier de Graaf Ziekenhuis. Verpleegkundigen van de vier genoemde afdelingen verzorgen een sessie van een kwartier die gaat over hun vakgebied of een case daarbinnen.

De avond is bedoeld voor gediplomeerde verpleegkundigen, leerling-verpleegkundigen en personen die zijn geïnteresseerd in het leer-werktraject tot verpleegkundige van Reinier de Graaf. Ga voor meer informatie en het aanmeldingsformulier naar de website van het ziekenhuis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels