nieuws

Nieuwe dessins vinyl wandbekleding Vescom

Geen categorie

Vescom heeft recent twee nieuwe dessins vinyll wandbekleding geïntroduceerd. Het gaat om Melvin en Seneca. Melvin is leverbaar in 27 kleuren en is een dessin met betonlook dat in veel ruimten gebruikt kan worden. Seneca is leverbaar in 18 kleuren.

Nieuwe dessins vinyl wandbekleding Vescom

“Een lengte-effect met een zachte textiele uitstraling, is nieuw en in al zijn bescheidenheid een krachtig element in het interieur”, aldus de leverancier. De bekende dessins Shannon (foto) en Tonga (beide in 18 kleuren leverbaar) hebben een update in kleur ondergaan. Het nieuwe kleurpalet onderstreept de stevige structuur van de dessins.” De vinyl wandbekleding van Vescom is duurzaam, brandwerend, hygiënisch (Bio-Pruf), kosteneffectief, lichtecht, kras- en slagvast en onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie: www.vescom.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels