nieuws

Nieuwe naam voor Maaltijdservice Noord

Geen categorie

Maaltijdservice Noord uit het Friese Menaldum verandert haar naam vanaf 4 juni in ‘Van Smaak’. Ook is het bedrijf nu gehuisvest in een nieuw pand in Drachten.

Nieuwe naam voor Maaltijdservice Noord

De maaltijdservice levert per dag 5000 koelverse en 1000 diepvries maaltijden aan zowel particulieren als cliënten van zorginstellingen en thuisorganisaties in Noord-Nederland en Overijssel. De maaltijden worden dagelijks in de eigen keuken gemaakt en worden op ambachtelijke wijze en met verse ingrediënten bereid. Naast de maaltijden biedt Van Smaak ook een boodschappenservice.

Directeur Henk Peter Jagersma: “In 2012 zetten we in op groei. Dit doen we door innovaties in de productie, logistiek en klantgericht werken. Een nieuwe locatie en eigentijdse bedrijfsnaam passen bij deze ontwikkeling.” Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen kan Van Smaak met de huidige bouw doorgroeien naar 20.000 maaltijden per dag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels