nieuws

Vakmedianet Inspiratiedag druk bezocht

Geen categorie

De Vakmedianet Inspiratiedag in Cinemec in Ede was een druk bezocht evenement. Ruim tweehonderd zorgprofessionals bezochten de workshops en genoten van de spannende finale van Het Beste Menu van de Zorg.

Vakmedianet Inspiratiedag druk bezocht

De Vakmedianet Inspiratiedag is hét evenement voor iedere zorgprofessional die met gastvrijheid te maken heeft. Bezoekers gaan op een interactieve en leerzame ontdekkingsreis, waarna ze huiswaarts keren boordevol bruikbare informatie en inhoudelijke adviezen van bevlogen collega’s uit de zorgsector. Ook werden dit jaar in Ede de resultaten bekendgemaakt van een onderzoek dat uitgeverij Vakmedianet heeft gehouden onder zorginstellingen waarin vier thema’s de revue passeren: kwaliteit, smaakbeleving, maaltijdbeleving en wastemanagement.

Voor een verslag van de Vakmedianet Inspiratiedag, lees de nieuwe editie van ZorgInstellingen die op 25 mei op de website beschikbaar is. Bezoek de website van Gastvrije Zorg om de presentaties van de Vakmedianet Inspiratiedag te downloaden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels