nieuws

Emergis wint Gastvrijheidszorg Award GGZ

Geen categorie

Emergis in Kloetinge heeft in de categorie GGZ voor de tweede maal op rij de Gastvrijheidszorg Award 2012 gewonnen. De winnaars in de categorieën Verpleging & Verzorging en Ziekenhuizen worden later vandaag bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Ede.

Emergis wint Gastvrijheidszorg Award GGZ

In totaal worden er vandaag tijdens het congres vier Gastvrijheidszorg Awards uitgereikt en een Eten is Feest! Award, voor de instelling die van het eten een dagelijks terugkerend feest maken. Eerder vandaag won Rivas- locatie Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam de Gastvrijheidsprijs Kleinschalige Woonvormen en ging verpleeghuis Magnushof van Woonzorggroep Samen in Schagen ervandoor met de Eten is Feest! Award. De andere prijzen worden uitgereikt in de categorieën Verpleging & Verzorging en Ziekenhuizen.

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. De resultaten van de audits zijn te vinden in de ruim 425 pagina’s omvattende Sterrengids Gastvrijheidszorg, die tijdens het congres wordt uitgereikt. Alle gegevens uit de gids worden ook gepubliceerd op www.zorgmetsterren.nl.

Uitslagen

In de categorie GGZ waren vijf instellingen in de geestelijke gezondheidszorg genomineerd voor de Gastvrijheidszorg Award. De uitslag:

1 Emergis, Kloetinge

2 Landgoed De Grote Beek (GGzE), Eindhoven

3 Dimence locatie Brinkgreven, Deventer

4 De Wieken (GGNet), Groenlo

5 De Linde (GGNet), Apeldoorn

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels