nieuws

Magnushof wint Eten is Feest! Award

Geen categorie

Verpleeghuis Magnushof van Woonzorggroep Samen in Schagen heeft de Eten is Feest! Award 2012 gewonnen. De winnaar van de prijs voor feestelijk en smakelijk eten werd bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Ede.

Magnushof wint Eten is Feest! Award

Het was de derde keer dat de Eten is Feest! Award werd uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg. De prijs is in het leven geroepen door Unilever Food Solutions om zorginstellingen in het zonnetje te zetten die van het eten een dagelijks terugkerend feest maken. Hoofd voedingsdienst Jaap Kies en sous- chef Jeffrey Jumpertz van Magnushof namen de prijs in ontvangst uit handen van Frans Gerrits, SVH Meesterkok.

Magnushof werkt met een front-office keuken, zodat de gasten de kok aan het werk kunnen zien, de maaltijden kunnen ruiken en met de kok in gesprek kunnen gaan. Elke woensdag eten de koks zelf mee met de gasten, waardoor ze meteen feedback krijgen. Ook proberen de koks zoveel mogelijk een eigen draai aan gerechten te geven. Tijdens verjaardagen zorgt de keuken voor een ontbijtje en een verjaardagskaart.

De twee andere genomineerden voor de prijs waren De Bolder in Huizen (Vivium) en Stuijvenburgh in Bergen op Zoom (tanteLouise Vivensis). Eerdere winnaars van de Eten is Feest! Award waren zorgcentrum Malderburch in Malden (2010) en verpleeghuis Residentie Moermont in Bergen op Zoom (2011).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels