nieuws

Start project ‘Lekker Betrokken!’

Geen categorie

Tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2012 op 7 juni, vindt de officiële aftrap van het project Lekker Betrokken! plaats. Het doel is het concreet en structureel verduurzamen van de zorgsector op de gebieden mens, product en proces. Startpunt hierbij is het brede gebied van eten en drinken.

Start project ‘Lekker Betrokken!’

In het project Lekker Betrokken! gaan de projectpartners in op de specifieke vraag van deelnemende zorginstellingen op het gebied van duurzaamheid en eten en drinken. Enkele deelprojecten zijn voedselverspilling, het op maat toepassen van duurzame inkoopconcepten en onderzoek naar de mate en uitwerking van duurzaamheid binnen de zorgsector. De opdrachtgever van het project is de landelijke vereniging voor Food en Hospitality Management binnen de gezondheidszorg (VHVG).

Duurzaamheid wordt bij zorginstellingen een steeds groter aandachtspunt. Echter het praktisch uitvoeren daarvan wordt vaak als erg lastig ervaren. Het project Lekker Betrokken! wil hierin een hulpmiddel zijn. Iedere zorginstelling kan een eigen invulling geven aan de uitwerking van duurzaamheid, op een manier waarop dit bij haar past. Zorginstellingen kunnen gratis deelnemen aan dit project.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels