nieuws

Tweeduizend petitfours voor Emergis

Geen categorie

De winst Gastvrijheidszorg Award 2012 in de categorie GGZ is bij Emergis in Kloetinge uitgebreid gevierd. Voor cliënten en medewerkers op alle afdelingen heeft de organisatie tweeduizend petitfours uitgedeeld. “Wij willen onze medewerkers trots maken.”

Tweeduizend petitfours voor Emergis

Facilitair manager Camille Verhagen prijst de inzet van alle medewerkers. “Zij hebben er dit jaar wel heel erg hard aan getrokken om het voor onze cliënten weer een stuk beter te doen. Wat dat betreft is het terecht dat we gewonnen hebben. Het mooie van deze prijs is dat het voor een groot deel de waardering van de cliënten weergeeft. Wij willen onze medewerkers trots maken, want dan zijn de cliënten ook trots. Daar helpt deze prijs ontzettend bij.”

Miranda Courtin, groepshoofd facilitaire dienst, had helemaal niet gerekend op de eerste prijs. Vorig jaar won Emergis nog de eerste Gastvrijheidsprijs GGZ, een aanmoedigingsprijs. “Omdat we vorig jaar ook gewonnen hadden, dacht ik dat ze ’m wel aan een andere instelling zouden geven. Nu zijn we weer eerste geworden. Op ons intranet hebben een heleboel medewerkers enthousiast gereageerd. Onze cliënten zijn ook zeer verheugd. We hebben iedereen op alle afdelingen getrakteerd op petitfours van de bakker, daar worden mensen sowieso blij van. ”

Waar het tweede beeldje komt te staan, is nog niet duidelijk. Courtin: ”Nu staat hij op de plek van het vorige beeldje, op een plankje aan de muur bij de hoofdingang”, Courtin. ”Misschien dat er een tweede plankje bij moet. ”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels