nieuws

AAL Forum 2012

Geen categorie

Het AAL Forum stimuleert het gebruik van innovatieve ICT-producten voor ouderen. Het forum vindt van 24 tot en met 27 september plaats in het Evoluon in Eindhoven. AAL staat voor Ambient Assistent Living, een samentrekking van Ambient Intelligence en Assisted Living.

AAL Forum 2012

De producten en diensten kunnen thuis, onderweg of op het werk gebruikt worden. De doelstelling is om kwaliteit van leven, zelfstandigheid, deelnemen aan de maatschappij en het langer doorwerken van ‘ouderen’ te bevorderen. Nevendoel is om de kosten van zorg te verlagen.

Het programma is vol met lezingen, pitches, een beurs en ontmoetingen. Ook zijn er field visits, bezoeken aan uitstekende voorbeelden van toepassingen van ICT voor de zorg.

De organisatie is in handen van kenniscentrum Smart Homes, het ministerie van VWS, de provincie Noord-Brabant, de gemeente Eindhoven en de Brainport Regio. Kijk voor meer informatie op www.aalforum.eu

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels