nieuws

Bewoners De Waadwente verrast met ontbijt

Geen categorie

De bewoners van verpleeghuis De Waadwente in Dokkum werden donderdagochtend aangenaam verrast met een Brabants ontbijtbuffet. Het buffet werd aangeboden door het samenwerkingsproject Be social.

Bewoners De Waadwente verrast met ontbijt
SONY DSC

Be social is een initiatief van Zwanenberg Food Group, Arla Foods en Van Hoeckel. Met acties als het ontbijtbuffet voor verpleeghuis De Waadwente hoopt be social anderen te inspireren en vooral aan te zetten tot het zelf uitvoeren van leuke acties en slimme oplossingen voor de cliënten van diverse zorginstellingen. Be social zegt niet te willen wachten op een uitnodiging van instellingen. De partners achter het project ondernemen liever zelf actie om cliënten in het zonnetje te zetten.

Irene Huisjes, activiteitenbegeleidster van De Waadwente, was verheugd. “Wij doen dit zelf ook een aantal keren per jaar. Bewoners reageren altijd positief en zeggen dan altijd; krekt of binne wij in een hotel!”

Irene verzorgt tal van activiteiten, zoals bingo en koersballen, een soort jeux de boules binnen. “Kortom, we proberen zoveel mogelijk te organiseren voor onze bewoners en cliënten. Nu vinden wij het geweldig dat een aantal leveranciers ons helpen om ook dit ontbijt weer tot een succes te maken”, aldus Irene Huisjes.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels