nieuws

Eigen gerecht op menukaart Gelderse Vallei

Geen categorie

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede nodigt iedereen die met het ziekenhuis te maken heeft uit om eigen recepten in te sturen. In oktober wil het ziekenhuis een aantal van deze gerechten op de menukaart zetten.

Eigen gerecht op menukaart Gelderse Vallei

Het ziekenhuis geeft patiënten, bezoekers, omwonenden en medewerkers de kans om hun favoriete gerecht op de kaart te zetten omdat in oktober de nieuwe maaltijdservice At Your Request van start gaat. De Gelderse Vallei is het eerste ziekenhuis in Europa dat dit nieuwe concept voor eten en drinken invoert. De gerechten komen ook in een speciaal kookboek voor alle patiënten van Gelderse Vallei. Kookliefhebbers kunnen de hele maand augustus via de website van het ziekenhuis hun recepten indienen.

Met de nieuwe maaltijdservice At Your Request kunnen patiënten bestellen wat, wanneer en hoe vaak zij willen. Het unieke softwareprogramma zorgt ervoor dat patiënten alleen die producten kunnen bestellen die zij ook daadwerkelijk mogen hebben. Patiënten krijgen de verse maaltijden binnen 45 minuten op de kamer. Tijdens het bestellen krijgen ze ook persoonlijk advies, bijvoorbeeld met betrekking tot de voedingswaarde, zodat ze lekkere en ook verantwoorde keuzes kunnen maken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels