nieuws

Flashmob in Westfriesgasthuis

Geen categorie

Medewerkers van het Westfriesgasthuis in Hoorn vierden deze week dat ze in juni de vierde ster voor gastvrijheid ontvingen tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Ede. Rond 12.00 uur was de centrale hal van het ziekenhuis het decor van een ‘flashmob’, een filmpje van een grote groep mensen die onverwacht samenkomt om een statement te maken.

Flashmob in Westfriesgasthuis

Het Westfriesgasthuis ontving in juni 2012 de vierde ster voor gastvrijheid van Gastvrijheidszorg met Sterren vanwege onder andere de vriendelijke medewerkers, het eten, kunst van lokale kunstenaars en het groen in en om het ziekenhuis. “Gastvrijheid is in het Westfriesgasthuis niet alleen een ‘ding’ van het facilitair bedrijf, maar organisatiebreed voelbaar”, aldus het juryrapport. Bestuurder Hugo Keuzenkamp: “Deze mooie woorden zijn vooral een compliment aan de medewerkers van het ziekenhuis. Met deze flashmob willen we hen een cadeautje geven waarmee ze het werkplezier kunnen delen met vrienden en familie.”

Het gebruik van vuur en rook is niet echt, maar achteraf in het filmpje gemonteerd. Want naast gastvrijheid koestert het Westfriesgasthuis het motto ‘Veiligheid Voorop’. De flasmob is nu te zien op YouTube, op Twitter en Facebook.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels