nieuws

LabelLord-Midi, de maatstaf in voedselcoderingssystemen

Geen categorie

Iedere dag heeft zijn eigen onderscheidende kleur. Met één blik controleert u de producten en hun houdbaarheidsdatum. U ziet meteen dat de blauwe etiketten (bereid op maandag) op woensdag over de uiterste houdbaarheidsdatum (THT) zijn. Indien u op woensdag in de koeling kijkt, dient u geen blauwe etiketten meer aan te treffen.

LabelLord-Midi, de maatstaf in voedselcoderingssystemen

Het LabelLord kleurcoderingssysteem is eenvoudig in elk (bestaand) HACCP plan te integreren. Bespaart tijd en kosten en is bovendien gebruikersvriendelijk. Ook uw (ambulante) medewerkers kunt u eenvoudig vertrouwd maken met het systeem. In onze multiculturele maatschappij is duidelijke instructie en eenduidige communicatie van groot belang. Het LabelLord systeem helpt: Kleuren spreken immers alle talen!

De controle op naleving van de regels op het gebied van de voedselcodering door de eindverantwoordelijke(n) binnen de organisatie is hierdoor sterk vereenvoudigd. In een oogopslag is er duidelijkheid. Door eenvoudige en voor een ieder begrijpelijke werkinstructie bespaart u zowel in het instructie als controle traject veel tijd en dus geld.

De LabelLord filosofie: onze oplossingen zijn altijd eenvoudig toe te passen, effectief en kosten- en/of werk besparend. Kortom toegevoegde waarde in de dagelijkse praktijk.

Alle LabelLord producten zijn verkrijgbaar bij de meeste horeca groothandels.

Bezoek ook eens onze website: www.labelLord.eu

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels