nieuws

Luxe appartementen voor revalidatie

Geen categorie

Ouderen die moeten revalideren van een ziekenhuisopname kunnen sinds vorige week terecht bij alle woonvoorzieningen van particuliere zorgaanbieder Domus Magnus. Ouderen kunnen nu bij zes locaties in Nederland revalideren.

Luxe appartementen voor revalidatie

Locatie De Sterreschans van Domus Magnus in Nijmegen stelde vorig jaar als eerste woonvoorziening enkele appartementen beschikbaar voor tijdelijke bewoning. Wegens succes bieden nu ook de andere vijf locaties de mogelijkheid aan ouderen om te revalideren van een ziekenhuisopname of om de mantelzorger tijdelijk te ontlasten. Het gaat om de locaties in Brummen, Rotterdam, Warnsveld en Amsterdam. Domus Magnus wil hiermee een oplossing bieden voor de familie van ouderen met een (acute) zorgbehoefte.

Tijdens het tijdelijke verblijf krijgen ouderen 24 uur per dag professionele zorg en begeleiding. Een chef-kok bereidt drie maal per dag een maaltijd en er worden culturele uitjes en klassieke concerten in huis georganiseerd. Door de omvang van de zorgappartementen, die zich bevinden in land- en herenhuizen, kunnen ook de echtgenoten van de patiënten er verblijven.

Foto: Huis ter Weegen in Warnsveld.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels