nieuws

Sfeervol wachten in Deventer Ziekenhuis

Geen categorie

Patiënten van het Oncologisch Centrum in het Deventer Ziekenhuis hebben sinds kort een nieuwe, sfeervolle wachtruimte tot hun beschikking. In deze ruimte krijgen ze meer aandacht, rust en privacy dan in de gebruikelijke wachtruimten.

Sfeervol wachten in Deventer Ziekenhuis
t.b.v. Uw DZ aug 2012

Doorgaans verblijven patiënten van het Oncologisch Centrum in het Deventer Ziekenhuis wat langer op de afdeling, ofwel voor een specifieke behandeling of omdat ze meerdere afspraken achtereen hebben. Daarom heeft het ziekenhuis een gezellige ‘woonkamer’ ingericht met gemakkelijke stoelen, een leestafel en een werkplek met computer. Ook komt er een internetverbinding en zorgen de serviceassistenten voor extra koffie of thee.

Volgens woordvoerder Rob van Putten was de nood voor een wachtruimte hoog. “Ze moesten voorheen verhuizen naar een wachtkamer op een andere afdeling waar ze er een beetje verloren bij zaten. Dat was niet goed en niet vriendelijk. Nu hebben ze een wachtkamer dicht bij dermatologie met alle rust en privacy die ze nodig hebben. Omdat ze wat langer in het ziekenhuis verblijven, kunnen ze hier ook op de computer of op hun eigen laptop werken.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels