nieuws

Avondspreekuur in het Deventer Ziekenhuis

Geen categorie

Patiënten die naar het Deventer Ziekenhuis willen, kunnen dat vanaf 27 september ook in de avonduren. Het gaat om een donderdagavond één keer in de twee weken.

Avondspreekuur in het Deventer Ziekenhuis
Voorkant ziekenhuis bij avond, hoofingang

Een groot aantal poliklinieken van het Deventer Ziekenhuis doet mee aan het avondspreekuur, en blijft dan open tot 20.00 uur. Ook de afdeling Radiologie (röntgenfoto’s) en het priklab gaan op donderdag open. Het Deventer Ziekenhuis is één van de weinige ziekenhuizen met een avondspreekuur. “Het vergt nogal wat organisatie en inspanning. En misschien is niet overal de belangstelling aanwezig”, zegt woordvoerder Rob van Putten. De wens om met avondspreekuren te starten, kwam van artsen en patiënten. “Uit marktonderzoek van vorig jaar bleek dat mensen hier in de regio graag in hun eigen tijd naar het spreekuur wilden komen. Ook voor familieleden die mee willen, is een avondbezoek makkelijker te regelen.”

De oogpoli in het Deventer Ziekenhuis werkt al een tijdje met een avondspreekuur. “Mensen waarderen de rust die er in de avonduren heerst. We gaan kijken hoe dit gaat lopen. Ik hoop dat het een succes wordt”, aldus Van Putten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels