nieuws

Eerste inschrijvingen Nationale Zorg Jaarprijs

Geen categorie

De eerste inschrijvingen voor de Nationale Zorg Jaarprijs (NZJ) zijn binnen. Tijdens het Nationaal Congres Gezondheidszorg reikt de NZJ dit jaar voor de tweede maal de award uit voor ‘Het meest aantrekkelijke ziekenhuis om voor te werken’.

Eerste inschrijvingen Nationale Zorg Jaarprijs

De Nationale Zorg Jaarprijs is in het leven geroepen zodat medewerkers kunnen laten zien hoe bijzonder het werk is dat zij doen en wat hun zorginstelling nou juist zo aantrekkelijk maakt om voor te werken. Ziekenhuizen in Nederland kunnen meedoen door hun werknemers massaal op te roepen een motivatie in te sturen. Om te zorgen dat de prijs onder de medewerkers gaat leven, stelt de NZJ gratis promotiemateriaal ter beschikking. De vakjury zal onder andere letten op motivatie, waardering, medezeggenschap en activiteiten buiten het werk. De volledige lijst met criteria is te vinden op de website van de Nationale Zorg Jaarprijs.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Nationale Zorg Jaarprijs Gala op het zestiende Nationaal Congres Gezondheidszorg op 20 september 2012 te Nieuwegein. De inschrijvingsperiode duurt tot en met 17 augustus.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels